Menu Sluiten

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

De inprentingsfase van een pup is erg kort. Hij leert snel en onthoudt alles wat hij beleeft. Wij vinden het erg belangrijk om deze periode optimaal te benutten en puppen zijn vanaf 8 weken welkom op onze puppycursus. De gezondheid van alle honden staat bij ons voorop maar omdat de puppen nog niet alle entingen hebben gehad als ze vanaf 8 weken starten vragen wij om tijdens de eerste les het entingsboekje mee te nemen. De enting mag niet ouder zijn dan een jaar.

Cursussen gaan altijd door, ook tijdens feestdagen. Mocht het weer zo slecht zijn dat het de cursussen belemmerd dan zal de instructeur u op tijd op de hoogte stellen. Wij gebruiken hiervoor bij voorkeur een groepsapp. Deze les zal worden ingehaald.

Wij trainen op een positieve manier, waarbij de band tussen baas en hond centraal staat. Daarom vragen wij u om een speeltje en koekjes mee te nemen naar de cursus.

Ook tijdens de IPG trainingen werken wij op positieve manier met onze honden en wordt het gebruik van teletac en pennenband niet toegestaan.

De cursussen duren 10 weken. Nieuwe cursisten kunnen altijd 1 gratis proefles meelopen. Op deze manier kunt u kijken of onze manier van cursus geven u bevalt. Teruggave van het cursus geld is niet mogelijk. Uitzonderingen kunnen worden besproken met het team instructeurs.

De lessen dienen aaneensluitend gelopen te worden, kunt u een keer niet dan zal deze les wel geschreven worden. Kunnen wij niet door examens of ziekte van de instructeur dan wordt deze les ingehaald.

Kinderen onder de 16 jaar kunnen geen begeleider zijn van de hond tijdens de cursus, uiteraard mogen zij wel komen kijken.

Wij maken regelmatig foto’s voor onze facebookpagina. Als u dit niet op prijsstelt dit graag aangeven bij uw instructeur. Als u foto’s maakt of u filmt uw hond tijdens de cursus mogen deze alleen voor privé doeleinde gebruikt worden, deze mogen niet op sociale media geplaatst worden zoals Facebook of YouTube, dit in verband met de privacy van andere mensen!

Een Flexilijn (uitrollijn) en tuig wordt niet toegestaan op het cursusveld.

Loopse teven kunnen niet meelopen tijdens de cursus. Uiteraard mag de begeleider wel meekomen kijken zodat hij niet teveel theorie mist en thuis kan oefenen met de hond.