Menu Sluiten

Cursussen

Cursussen Gedrag en Gehoorzaamheid


Op zondag 7 januari 2024 starten onze Jonge hond/beginners- en EG cursussen weer. Ook kunt u bij ons terecht voor een cursus Club VZH. Voor al onze cursussen hebben we een leuke actie. Komt u voor het eerst een cursus bij ons volgen? Dan krijgt u 10% korting. Alle cursussen worden op zondagmorgen vanaf 10.30 uur gegeven


De Hoge Vaart organiseert cursussen voor mensen die zich er bewust van zijn dat honden niet vanzelf allerlei handelingen doen maar dat dit geleerd moet worden aan de honden en vooral hun geleiders. Deze cursussen vormen de hond uiteindelijk tot het aantrekkelijke gezelschapsdier dat u bij de aanschaf van de hond verwacht.

De vereniging heeft een groep ervaren en gecertificeerde instructeurs ter beschikking.

Naast het geven van onderricht zijn deze instructeurs ook in staat om u bij te staan indien uw hond gedragsproblemen vertoont.

De puppycursus wordt afgesloten met een certificaat van deelneming. Wij nemen geen puppy-examen af om de examen stres, die toch onbewust van de begeleider komt, niet over te brengen en daarom ook niet aan te leren. 

Alle andere cursussen worden afgesloten met een examen. Als je slaagt, dan ontvang je een officieel clubcertificaat.

De cursussen worden zondag ochtend gegeven vanaf 9.30 uur.


Klik op de onderstaande linkjes of klik in het dropdown menu rechtsboven aan de pagina om alles te lezen.

 

 

Wilt u meer informatie dan kan u ook hiervoor gebruikmaken van het contactformulier. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden over het niveau van uw hond, zodat u verstandige keuzes kunt maken.

Of geef u zelf op via het digitale cursusinschrijf formulier.

Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.